Safari med Josse och Jonas



Babian (ett översexuellt djur enligt våra erfarenheter)



Giraff.



En morgontrött zebra.



Jonas på campen.



Soluppgång.



Frukost och dagsplanering.



Vattenbuffel.



Söt gris.



Noshörningsbebis (föl? kalv? vad heter det?)



Sköldpadda.



Lunchpaus på Hilltop.



Jag och Josse.

Panik!

När vi vaknade imorse var elektriciteten avstängd. Inte något jätteovanligt här dock. Problemet vara bara att den aldrig kom tillbaka. Både jag och Pascal hade slut på ström i våra datorer, tv:n fungerade naturligtvis inte, alla svenska böcker har vi (jag) läst ut. "Vad gjorde man förr i tiden egentligen?" som Pascal uttryckte det.

Vi bestämde oss för att åka ner till Checkers för att handla inför middagen med Lindah och David imorgon. Då hände en av de läskigaste sakerna någonsin. Det blev strömavbrott inne på mataffären. Ett totalt mörker och kaos. Pascal vid mjölkdisken på andra sidan affären, jag vid flingpaketen bredvid en skräckslagen indisk kvinna som börjar ta på mig i ren panik. Då utbryter riktig panik. Jag skriker på Pascal och försöker slå bort hennes händer så gott det går. Till slut så tänds några lampor iallafall (bättre än ingenting). Jag skakade i säkert en timme efteråt utav chock.

Elen kom tillbaka för ungefär en timme sedan. När då jag gick in i köket för att tända lamporna så möttes jag, naturligtvis, utav en ödla. En ganska stor ödla dessutom. Det påminde mig om frågan jag fick från Pascal tidigare i veckan: "Om jag skulle ha hittat en död ödla hemma hos oss, skulle du vilja att jag berättade det då?" Skitkul.



Det var inte den här ödlan jag såg, den här bor i Hluhluwe men den såg likandan ut minus festmåltiden i munnen.


Hemma hos oss



Om nu någon har missat detta: Nej, vi har inte inrett vårt hem själva. Vi hyr möblerat.

Födelsedag

Ursäkta avbrottet men som ni redan vet så har vi haft besök av våra kära vänner Josse och Jonas. Men mer om detta senare.

Idag ligger nämligen all fokus på Pascals födelsedag. Ikväll ska vi fira, inte bara födelsedagen utan också av den anledningen att Pascal lyckades få 100% rätt på provet han skrev i tisdags. Hurra! Planerna för kvällen består utav onödigt dyra coctails på Oyster box samt en finare middag på den franska restaurangen Ile Maurice.



Grattis älskling!


RSS 2.0